A csapat

Bruckner Zoltán, partner, befektetési igazgató

A Primus Alapok alapítója, és a Primus III. társalapítója 13 év európai és amerikai kockázati tőke és pénzügyi tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott a 3TS Capital Partners country menedzsereként, az ING Bank N.V. amszterdami központjában gazdasági és pénzügyi elemzéssel foglalkozott, az A. T. Kearneynél Washingtonban tanácsadói munkát végzett, és közép-európai elemző volt az Atlantic Councilnél.

Zoltán a Johns Hopkins Egyetem posztgraduális képzésén diplomázott nemzetközi közgazdaságtan szakon, a Bard College-on pedig BA diplomát szerzett. A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület Igazgatóságának tagja, a CEU Business School és a Semmelweis Innovations Bio Entrepreneurship Program vendégelőadója.

Nős, két gyermeke van. Anyanyelve a magyar, felsőfokon beszél angolul és németül.

Alpek István, partner, pénzügyi igazgató

A Primus III. egyik alapítója, komoly tapasztalattal rendelkezik a pénzügy és kockázati tőke területén. Mielőtt a Primushoz csatlakozott, a 3TS Capital Partners befektetési igazgatója volt, majd pénzügyi, később operatív igazgató lett a kockázati tőkéből finanszírozott Euronetnél, amely tőzsdére ment a NASDAQ-on. Ezt követpen a CV Online gazdasági és operatív vezérigazgató-helyettese, az AD Capital pénzügyi tanácsadó cég alapítója és ügyvezető igazgatója, a Du Pont magyar leányvállalatának gazdasági igazgatója, a Digital Equipment Magyarország pénzügyi igazgatója, és a PricewaterhouseCoopers Budapest vezető tanácsadója. Pittsburghben szerzett MBA diplomát a Külkereskedelmi Főiskolán pedig BA-t. PSZÁF által regisztrált befektetési tanácsadó, a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület Oktatásügyi Tanácsának tagja.

Nős, 2 gyermek édesapja. Anyanyelve a magyar, felsőfokon beszél angolul.

Szombati András, partner, befektetési igazgató

A Primus III. egyik alapítójaként 10 éves kockázati tőkebefektetési tapasztalattal járul hozzá a Primus sikeréhez, többek között a biotechnológia, az egészségügyi és szolgáltató szektor területén. Eddig 4 sikeres kiszállást hajtott végre átlagosan 30%-os megtérüléssel. Korábban az Eclipse Rt., a Concorde Értékpapír Zrt. kockázati tőke alapjának ügyvezető igazgatója volt, amely Magyarország legnagyobb független befektetési banki szolgáltatója. Az Első Magyar Film Alap ügyvezető igazgatója és tárdalapítója is. Majd az ING Barings budapesti és dél-afrikai irodájában a structured lending/corporate finance területen gyarapította tapasztalatait. A Magyar Biotechnolgiai Szövetség és a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület tagja.

A washingtoni Montgomery College-on, valamint a budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma Corvinus Egyetem) szerzett MBA diplomát, ahol jelenleg is vendégelőadó. Nős, 3 gyermek édesapja. Anyanyelve a magyar, angolul felsőfokon beszél.