Remagine Technologies Zrt. közös Uniós pályázata a Fraunhofer-el

February 16th, 2016 → 11:15 am @

A Remagine Technologies Zrt. együttműködve a német Fraunhofer-el (http://www.fraunhofer.de/en.html) közös konzorciumban pályáznak Uniós forrásra.

Maga a tény, hogy a Remagine a Fraunhofer-el együtt pályázik önmagában is óriási siker, és növeli a közös pályázat, amúgy is magas színvonalát. Valamint ez az együttműködés emeli a pályázat nyerési esélyeit és további együttműködéshez is vezethet.

Pályázatról röviden:

A pályázat az Ipar 4.0 illetve a “factory of the future” (FOF) időszakára egy olyan felhő alapú operációs rendszer kialakítását tervezi, amiben integrálódnak az új, mai és jövőbeli technológiák az egyéni igények szerint, bármelyik gyártási használatra (IOT objects: Internet Of Things objects, CPS: Cyber Physical Systems, HW: Hardware, SW: Software, devices: műszerek).

A fent említett technológiák használatával egy nagyon hatékony és megbízható gyártási folyamat biztosítható. Ez az egész gyártási folyamatot érintve sokkal több lehetőséget nyújt majd a gyáraknak. Hatékonyabbá téve a gyártást az egyik oldalon, és sokkal több gyártási lehetőséget, rugalmasságot nyújt a másik oldalon.

Gratulálunk és sok sikert a pályázathoz!